Ett alldeles nyvunnet intresse för att måla bilar och stadsmotiv infann sig helt plötsligt i december. Anledningen beror nog på den inspiration jag fått de sista månaderna.

Det har inte blivit mer än nån enstaka kurs i akvarell sedan jag började måla lite mer på allvar för en si sådär fem års sedan. Denna höst kände jag att nu är det dags, så två gånger har jag tagit mig ner till Malmö och unnat mig en hel akvarellhelg för att lära nytt och få måla med likasinnade. Johan Ramberg som höll kurserna är en väldigt bra pedagog och jag kan verkligen rekommendera hans kurser. Det var inga stadsmotivkurser jag gick utan Färglära och Skånska landskap, men helt plötsligt var det angeläget för mig att måla något annat än granar. Efter att jag sett en “julkalender” med roliga akvarelltrix på Instagram började bilarna trilla ur händerna på mig. Så väldans roligt!

Kategorier: Kurser

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *